Brugerbetingelser

Du bedes læse disse brugerbetingelser igennem, sådan at du kan være med til at sikre at dating MILF form og indhold altid er af høj kvalitet. Når du tilmelder dig dating MILF, forpligter du dig til at overholde de nedenstående brugerbetingelser. Såfremt du ikke kan acceptere disse, bør du ikke tilmelde dig dating MILF. Du skal være 18 år eller derover, for at oprette en profil på dating MILF.

Brug af Dating MILF

Når du har tilmeldt dig og eventuelt opgraderet din profil med et abonnement, får du adgang til dating MILF. Som standard er det gratis, og du har adgang til at søge blandt vore øvrige brugere og se deres profiler, ligesom du vil kunne modtage beskeder fra vores øvrige brugere, både personligt og via vores automatiske match funkton. Men du har med en standardprofil ikke mulighed for at indgå dialog med disse.

Såfremt du ønsker at opgradere til en plus profil får du udvidet adgang, og kan blandt andet indgå dialog med vore øvrige brugere. Priser og betalingsbetingelser fremgår nedenfor.

Dating MILF’s forpligtelser

Dating MILF leverer en online datingtjeneste via internettet, hvor du kan logge på og søge og indgå dialog med øvrige brugere. Dating MILF formidle eller garantere at du opnår det du ønsker, uanset om du har standard- eller opgraderet profil. Men som plus medlem har du adgang til rådgivning med vores sexologi studerende She

Dating MILF påtager sig intet ansvar for møder mellem brugerne, der måttet opstå som følge af brugen af vores tjeneste, og vi anbefaler at du træffer nogen forholdsregler, f.eks. at du fortæller en af dine venner om dit første møde med en andet bruger, og altid vælger at mødes et offentligt sted som en café, restaurant, biograf eller lignende.

Brugernes forpligtelser

Som bruger af dating MILF forpligter du til:

At ikke angive unøjagtige eller falske oplysninger.
At ikke anvende siden til kommercielle formål.
At ikke benytte ord eller formuleringer, som kan virke anstødelige eller krænkende.
At ikke angive telefonnumre, email-adresser, websidehenvisninger eller andre oplysninger, som kan indikere hvem du er, med mindre du har en opgraderet profil.
At kontrollere at dine indstillinger og de informationer du modtager fra os dækker dine behov. Som standard modtager du besked via email når et medlem sender dig en besked, når du modtager en venneanmodning, når et medlem flirter med dig, når du får en automatisk match, når du får anmodning om at uploade foto, når du har haft besøg på din profil, når der er nyheder og tilbud, når du får statusbeskeder vedrørende din profil. Du modtager automatiske match beskeder. Du modtager ikke besked via email når dit betalingskort debiteres ved abonnementsfornyelser, da dette sker udenfor vores system. Din profil ikke udeladt fra besøgsstatistikker. Men du kan ændre disse indstillinger, når du er logget på din profil.
Vi forbeholder os retten til at ekskludere din profil uden yderligere varsel, hvis disse betingelser ikke overholdes. I nogle tilfælde vil du kunne genaktivere en ekskluderet profil ved at opgradere den til din profil.

Priser og betalingsbetingelser

Ønsker du at opgradere din profil forudsætter det at du har et abonnement.

Priser og betalingsbetingelser for opgradering af profil er som herunder:

Abonnement
30 dage 209 DKK/måned
3 måneder 507 DKK (169 DKK/måned)
12 måneder 1.308 DKK (109 DKK/måned)
Priserne er inkl. moms.

Den opgraderede profil er til rådighed når betalingen er gennemført, hvilket normalt sker inden for 15 minutter. Når du opgraderer din profil vil du modtage kvittering via email, som bekræfter at din betaling er gennemført.

Du kan under “Min profil” – “indstillinger” vælge hvilken synlighed du har, uanset om du har en standard- eller en opgraderet profil.

Fortrydelsesret

Til dit abonnement er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du kan kun fortryde, hvis du ikke har taget dit abonnement i brug indenfor de 14 dage. Du tager dit abonnement/din serviceydelse i brug i samme øjeblik du gennemfører købet på dating-milf.dk. Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, må du straks efter køb logge af og ikke logge på igen og kontakte kundeservice for at informere, at du har fortrudt dit køb. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling. Her gælder de almindelige opsigelsesbetingelser som anført nedenfor.

Abonnementsbetingelser

Alle abonnementer forlænges automatisk ved udløb af hver betalingsperiode, indtil brugeren opsiger sit abonnement. Kvittering på opkrævninger i forbindelse med løbende abonnementsfornyelser sendes via email.

Såfremt dit betalingskort udløber i abonnementsperioden, vil abonnementet automatisk blive opsagt ved udløb, og du har herefter mulighed for at tegne nyt abonnement med dit nye betalingskort. Du har også mulighed for selv at opsige dit abonnement, og forny det med nyt betalingskort, når du ønsker det.

Opsigelse af abonnement

En bruger til enhver tid opsige sit abonnement med virkning fra udgangen af den aktuelle betalingsperode.

Et abonnement kan ikke opsiges med tilbagevirkende kraft, men det købte profil abbonement vil være til rådighed indtil abonnementsperioden udløber.

Ved opsigelse modtager du en bekræftelse på din opsigelse. Denne bør du gemme sådan at du har den, hvis du efterfølgende for behov for at dokumentere at du har opsagt dit abonnement korrekt.

Når et abonnement er opsagt, vil der ikke blive foretaget yderligere opkrævninger.

Bemærk venligst, at et abonnement ikke opsiges ved at deaktivere/sætte en opgraderet profil på pause.

Opsigelse af abonnement: Send email til dating MILF’s support afdeling. Husk at oplyse dit brugernavn og den emailadresse du anvendte, da du oprettede din profil.

Tilbud og kampagner

Kampagnetilbud kan ikke videregives eller overføres til andre brugere. Når en bruger accepterer et kampagnetilbud, accepteres vores brugerbetingelser samtidigt, og brugeren vil efter tilbuddets udløb fortsætte i månedsabonnement til gældende normalpris, indtil dette opsiges af brugeren.

Vi håber at du får en god oplevelse på dating MILF, og ønsker dig held og lykke med din søgning.

LOG IND PÅ DIN PROFIL OPRET NY PROFIL

 
×
 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op