Let’s talk about sex

TALOMDET.NU (onlineterapeuterne.dk) er en online terapi side, hvor du nemt og hurtigt kan få svar på det meste omkring dit sexliv. Jeg er på siden, sammen med andre sexologer.

Jeg hedder She og er sexolog.

Det første jeg vil fortælle dig er, at jeg har tavshedspligt. Ikke nogle dikkedarer. Jeg har tavshedspligt med stort T! Intet du fortæller mig eller spørger ind til, kommer videre.

Det næste jeg mener, at vi skal have sagt højt er, at jeg er ikke et orakel. Jeg ved en hulens masse, men ikke alt.

Det vil jeg være ærlig omkring helt fra starten. Måske er det slet ikke en sexolog du skal have fat i? Måske er det et lægeligt problem. Eller psykologisk? Hvorom alting er, vil jeg meget hurtigt kunne spore mig ind på dit emne, og jeg giver dig et svar på, om vi to bør fortsætte samtalen, så hurtigt som muligt.

Så langt så godt.

Hvis jeg mener at kunne assistere dig, så har vi en brugbar samtale foran os.
Årsagen til, at jeg åbner op for denne form for konsultation, er flere:

  1. Måske er dit spørgsmål kort og simpelt? Du vil gerne tale med en levende person om det og ikke bare google og håbe på det bedste? (Problemet med at google, kan være at nogle gange bliver ting overdrevet. Tænk på at gud og hvermand kan ligge informationer på nettet, og du kan blive forskrækket over nogle af de ting. Det er altid bedre at hive fat i en fagperson).

  2. Måske er du for genert til at købe en fysisk konsultation? Det er muligt, at en fysisk konsultation er for dyr. Og hvis vi kan klare den over telefonen på ti min, har du sparet flere hundrede kroner.

  3. Klik ind på linket: onlineterapeuterne.dk. Her finder du mig under “Terapeuter”. Det koster 18 kr. i minuttet, hvoraf de første 5 minutter er gratis. Så kan vi nå at hilse på hinanden, og du kan evt. hente en kop kaffe, uden at blive stresset over at “taxameteret” kører. (normal priser på konsultationer er omkring 7-800 kr. for 45 min)

  4. Måske har du bare brug for at læsse af?

Du skal også tænke på, at jeg sikkert har hørt alt. Intet kan vælte mig af pinden. Jeg er for længst kommet mig over stadiet, hvor jeg fniser af at snakke om sex. Kort sagt, jeg tager dig mere end seriøst. Jeg ved, at hvis du ringer til mig, så er det fordi du er seriøs.

Jeg er uddannet sexolog, fordi jeg gerne vil hjælpe dig. Jeg interesserer mig oprigtigt for, om du har et godt sexliv. Om du er tilfreds med dit sexliv. For mig er det meget vigtigt, at du er klar over, at vi alle er forskellige med forskellige behov. Jeg lytter til dig specifikt. Du får ikke et dameblads “to-gange-om-ugen-er-normalt” af mig. Jeg lytter til dig personligt, og ud fra hvad du fortæller mig, vil jeg give dig fagligt råd.

Jeg har bredde skuldre. Eller måske vil du bare gerne have lidt gode råd til noget nyt uudforsket lagengymnastik? Dét kan jeg give dig. Måske er du uden så meget selvtillid? Måske er der store forhindringer lige nu? F.eks. rejsningsproblemer? Uanset hvad det er, så kan du ringe til mig.

Hvem kan ringe?

Alle. Mand, kvinde og alle de køn som ligger imellem. Du skal være seksuel klar i dit liv, for at ringe. Så lygtepæle, rulleskøjter og børn får ikke noget ud af at ringe mig op. Telefonfis er for dyrt hos mig. Siger det bare. Og forveksel mig heller ikke med en sexlinie. Det er ikke mig, der skal give dig en orgasme. Det er dig og din partner. Jeg er personen før forspillet.

Udover sexologuddannelsen, er jeg også undervist på Menneskets Vej, hvilket var mere end en fantastisk rejse i sig selv. Du kan læse om det her: Indilife

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig.

Knus fra She

LOG IND PÅ DIN PROFIL OPRET NY PROFIL

 
×
 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op