Ofte Stillede Spørgsmål

Er det gratis at benytte Dating MILF?

Når du har tilmeldt dig får du adgang til Dating MILF. Som standard er det gratis, og du har adgang til at søge blandt vore øvrige brugere og se deres profiler, ligesom du vil kunne modtage beskeder fra vores øvrige brugere. Men du har med en standardprofil ikke mulighed for at indgå dialog med disse. Såfremt du ønsker at få udvidet adgang, skal du opgradere din profil: Log på din profil – vælg indstillinger og “opgrader konto”.

Er der binding på opgraderinger?

Nej. En bruger til enhver tid opsige sit abonnement med virkning fra udgangen af den aktuelle betalingsperode. Når et abonnement er opsagt, vil der ikke blive foretaget yderligere opkrævninger.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Send email til Dating MILFs kundecenter. Husk at oplyse dit brugernavn og den emailadresse du har anvendt, da du oprettede din profil.

Kan jeg bruge Dating MILF på min mobil?

Ja, Dating MILF kan anvendes på både mobiltelefoner og tablets. Gå til Dating MILF via din iphone eller Smartphones browser.

Hvor mange billeder må jeg uploade?

Du kan få fremvist et profilbillede ad gangen. I dit fotoalbum kan du gemme et ubegrænset antal billeder. Du har kun et fotoalbum som betalende medlem.

Hvad gør jeg med profiler, der virker anstødende på mig?

Send en mail til support@dating-milf.dk.

Hvordan bruger jeg min venneliste?

Du kan tilføje og fjerne venner efter behov. Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på Dating MILF har du muligheden for at etable en venneliste, hvor alle har samme mål, og har samme ønske om møde en ligesindet.

LOG IND PÅ DIN PROFIL OPRET NY PROFIL

 
×
 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op