Sexolog SHE

Som certificeret sexolog og parterapeut har jeg tavshedspligt, så alt hvad du skriver til mig, kan du stole på ikke kommer videre.

Her på datingsiden, vil jeg ind imellem besvare et spørgsmål offentligt, for de som søger det. Jeg opgiver intet navn på vedkommende som stiller spørgsmålet. Du vil kunne læse spørgsmål og svar under menu: Spørgsmål til sexologen.

Hvis jeg vurderer, at der er mange som kredser om samme emne, så er det helt klart en fordel for alle, at jeg offentliggør et svar.

Alt det er med i prisen for medlemsskab.

Hvis du derimod har brug for personlig konsultation, kan du kontakte mig via denne side. Eller via min facebook side: https://www.facebook.com/tal.om.det/

Du kan også få fat i mig via onlineterapeuterne.dk

Det er onlineterapi til 18 kr. i minuttet. Fordelen er, at du ikke behøver betale for en hel time, hvis du kun har brug for 10 min. De første 5 minutter er i øvrigt gratis. Så hold dig ikke tilbage, hvis du brænder inde med noget.

Internet dating kan for nogle være svært.

Så derfor har jeg lidt par gode råd:

1. skriv aldrig dårligt om dig selv. Selvom du måske synes, at der er dårlige ting som kan rettes (tro mig vi har dem alle) så er det vigtigt for dig selv og din fremtidige date, at du er positiv omkring dig selv.

2. Sex. Ja de fleste vil rigtig gerne have det. Og det er jo også derfor vi dater (som regel), men lad være med at bede om det i første sætning, med mindre I bare begge er sikre på at det er det I vil. At bede om sex for hurtigt, kan meget nemt blive en sexslukker. Ellers flirt røven ud af bukserne i stedet.

3. Vær ærlig om hvem du er som menneske. Om ikke andet, så fortæl ikke usandt for at imponere.

4. Vellignende foto. Åh hvor er det dog vigtigt. For det kan godt være, at vi alle siger: det er det indre der tæller, MEN det er godt nok også det ydre. Vi ved det alle. Spørgsmålet er, om vi tør indrømme det. Og nej, vi skal ikke alle ligne fotomodeller. Det kan være øjnene som er vigtige for nogle, og måske er det hænderne for andre. Eller tænderne! Gosh der er mange forskellige vigtigt detaljer, som vi som mennesker kigger efter.

Rigtig god fornøjelse 🙂

LOG IND PÅ DIN PROFIL OPRET NY PROFIL

 
×
 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op